O NAMA?

Agencija za čišćenje Pro Clean je servis za profesionalno čišćenje, održavanje i uređivanje Vašeg prostora.

Kompanija je počela sa radom 15.08.2017god. Osoblje sa iskustvom, najsavremenija profesionalna oprema, namenska hemija i naša politika kvaliteta osiguraće da Vi budete maksimalno zadovoljni a Vaš prostor besprekorno čist i uredan.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je prepoznatljivi kvalitet usluge koju pružamo kao I cinjenica da je kontrolor prisutan svo vreme, od dolaska do zavrsetka posla sto iskljucuje mogucnost sporog rada I bilo kakvih propusta.

Posvećeni smo Vama i uspešnom ispunjenju Vaših očekivanja.

KAKO RADIMO?

Zakažite termin i naše stručno lice će Vas u najkraćem roku posetiti i zajedno sa Vama dogovoriti modalitete saradnje koji odgovaraju Vašim specifičnim zahtevima. Svaka radna lokacija dobija kontrolora odgovornog za proveru kvaliteta pružene usluge, te podleže kontroli našeg standarda u procedurama čišćenja a sve sa ciljem maksimalnog ispunjenja zahteva i potreba klijenta.

Održavanje higijene obavljamo sa  sopstvenom ili vasom opremom i sredstvima. Ukoliko se opredelite za koriscenje nasih  sredstava, koristimo ekološki ispravne hemikalije i proizvode koji su  po H.A.C.C.P. standardu za profesionalno održavanje higijene svih vrsta prostora kao i najmoderniju opremu za ciscenje.

Ukoliko angažujete Agenciju, oslobođeni ste nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja, godišnjih odmora I sl.  Mi radimo za Vas. Iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način, prepustite posao nama.


Oblasti našeg rada!